SpinAwards jaagt op jong creatief talent

27-10-2011 (10:07) - Awards

De Stichting SpinAwards daagt jong talent uit om hun beste digitale communicatiewerk in te zenden en daarmee kans te maken op de SpinAward voor Beste jong talent.  De inzendtermijn voor deze categorie is nu officieel geopend. Iedereen die studeert aan een communicatie-, nieuwe media-, design- of informaticaopleiding kan meedoen en tot en met 31 december een project insturen. Het digitale meesterwerk mag gemaakt zijn van studie, stage- of afstudeerproject, of op eigen initiatief. 

‘Jong Talent is essentieel om internationaal de koppositie in digitale communicatie te pakken en te behouden’, aldus Hennie van Velzen, bestuurslid van de Stichting SpinAwards. ‘Daarom is de Stichting SpinAwards al jaren geleden begonnen met een categorie 'Beste jong talent'.  Het afgelopen jaar is de categorie uitgegroeid tot een van de grootste met regionale voorrondes in Amsterdam, Tilburg en Arnhem.’

 

De komende editie streeft de SpinAwards naar acht voorrondes in Nederland en één in België. De grootste talenten gaan door naar  de Jong Talent Finaledag in Amersfoort. De winnaars presenteren hun werk tijdens de SpinAwards Inspiration Days en maken kans op een zilveren of gouden SpinAward. Meer informatie over de SpinAwards Beste jong talent, de deelnemende hogescholen en een inschrijfformulier is hier te vinden.