The Best Social Awards: dit zijn de winnaars van de tiende editie

The Best Social Awards: dit zijn de winnaars van de tiende editie

01-02-2024 (22:35) - Awards

Voor het tiende jaar op rij heeft The Best Social Awards de crème de la content op social media bekroond. Donderdagavond zijn live vanuit de Kromhouthal in Amsterdam de winnaars van de jubileumeditie van The Best Social Awards bekendgemaakt.

Bram Krikke was de grote winnaar van de avond. De bekende radio-dj ging als enige met twee awards naar huis: voor Beste Personality en voor de nieuwe categorie Beste Duo samen met TikTokker en vriend Pieter Valley.

Ook de Bankzitters, TikTokker Levi, de Hofman-broers en oud Temptation Island-deelnemer Iris de Waard, mochten een prijs in ontvangst nemen.

Diederik Broekhuizen, oprichter van The Best Social: “ Toen ik tien jaar geleden een blog begon over al het moois en grappigs op social media, had ik nooit durven dromen dat The Best Social tot zoiets groots zou uitgroeien. Ieder jaar weer kenmerken we ons doordat we gevestigde namen vieren en opkomende creators erkennen. Deze enorme awardshow in de Kromhouthal, tijdens een jubileumjaar, voelt als een grote mijlpaal.”

170.000 stemmen uitgebracht

Van 11 tot en met 22 januari kon er via de website van The Best Social Awards gestemd worden op de genomineerden. Daar werd massaal gebruik van gemaakt, want meer dan 170.000 mensen brachten een stem uit op hun favoriete social smaakmakers. Onder presentatie van Igmar Felicia en Janey Jacké werden vandaag de elf awards in de verschillende categorieën uitgereikt tijdens een feestelijke ceremonie. Tijdens de awardshow werden ook vijftien verschillende business awards uitgereikt.

Winnaars van The Best Social Awards 2024

Beste Duo: Bram Krikke & Pieter Valley
Beste TikTokker: Levi (Levi van Brug)
Beste Personality: Bram Krikke
Beste Nieuwkomer: Nadeche & Mootje
Beste Podcast: BROERS
Beste YouTuber: Bankzitters
Beste Positive impact: Pieter Busman
Beste Gamer: Donkaaklijn (Don Verhage)
Beste Realityster: Iris de Waard
Beste Instagrammer: Floris Göbel
Beste X’er: Sjamadriaan (Adriaan ter Braack)

De complete lijst met alle genomineerden en categorieën is hier te vinden.