The Future of (Net)Work event: een avond vol inspiratie en innovatie

The Future of (Net)Work event: een avond vol inspiratie en innovatie

29-02-2024 (16:45) - Bucket list

The Future of (Net)Work Event vindt plaats op donderdag 14 maart in de A'DAM Toren. Met thema's als autonomie, flexibiliteit en purpose, worden professionals uitgenodigd om de dynamische wereld van werk te herontdekken.

Tijdens het evenment zullen verschillende professionals hun inzichten en ervaringen delen. Alex Malone, TEDx spreker en auteur, benadrukt het belang van impact maken in werk: "De toekomst van werk ligt in het omarmen van vrijheid en het creëren van impact. Samenwerking en duurzaamheid zijn niet langer optioneel, maar essentieel voor succes." Marnix Kluiters, oprichter van de Ecosofie podcast, en Marc Derby, oprichter van Vacature Via, nemen deel aan een interactief panel. Kluiters deelt zijn visie op duurzaamheid: "Een evenwichtige samenleving waarin economie, ecologie, en filosofie samenkomen, is de sleutel tot een duurzame toekomst." Derby voegt toe: “Diversiteit en inclusie zijn onmisbare bouwstenen voor de werkvloer van nu, en dé werkgever van de toekomst."

Leerzame workshops

Naast de inspiratiesessies biedt het event diverse workshops gericht op het vinden van je purpose met Gregor Noltes, werken met AI bij Renée van Holsteijn en investeren in je toekomst. Ook kun je in The Future of NetWork Area speeddaten met gelijkgestemde ondernemers.

Het event vindt plaats op donderdag 14 maart in de A’DAM Toren in Amsterdam. Het programma begint om 17:00 uur en eindigt om 22:00 uur. Koop je ticket hier.