4NG neemt Blauwe Monsters over

28-08-2023 (10:52) - Bureaus

Digitale bureaugroep 4NG, onderdeel van Conclusion, maakt de overname van allround online marketingbureau Blauwe Monsters bekend.

Het marketingbureau biedt dienstverlening binnen alle gebieden van online marketing, waaronder SEO, SEA, CRO, content en marketplaces. Blauwe Monsters zal de performance marketing-tak van 4NG gaan versterken.

Uitbreiding

Met de toevoeging van Blauwe Monsters telt 4NG elf labels met in totaal ruim 460 medewerkers. Blauwe Monsters blijft opereren onder zijn eigen naam, net als de andere labels die deel uitmaken van de digitale bureaugroep.

Ton Renes, oprichter van 4NG: “Wij hebben de ambitie om klanten volledig end-to-end te bedienen. Hiervoor ontbrak nog expertise in het performance marketing-domein. Zoals altijd bij uitbreidingen, zoeken we de beste partij om te onboarden. Blauwe Monsters is absoluut de autoriteit op dit gebied en vormt daarmee het missende puzzelstuk waarmee we klanten nog beter kunnen bedienen dan voorheen. Ik ben dan ook erg verheugd dat zij zich bij ons hebben aangesloten. Ik zie enorm veel mooie kansen en kijk uit naar de samenwerking binnen onze groep.”

Dennis Stokman, CEO van Blauwe Monsters: “We zijn erg blij om onderdeel uit te maken van 4NG. Onze markt bevindt zich in een sterke consolidatieslag. Zodoende is deze toetreding een waardevolle stap in het verwezenlijken van onze ambitie om een full funnel marketingbureau te zijn. Ook is er een sterke culturele fit en biedt het medewerkers veelbelovende carrièremogelijkheden. Als onderdeel van 4NG - en dus Conclusion - behouden we ons ondernemerschap en onze eigen propositie, twee zaken die voor ons erg belangrijk zijn. We kijken ernaar uit om met en voor onze klanten en medewerkers nog meer mooie resultaten te blijven realiseren. En verheugen ons erop om met veel energie samen met de andere labels te investeren in verdere organische groei van de groep.”

Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: “Blauwe Monsters is een hele mooie toevoeging aan ons portfolio. Het Conclusion-ecosysteem is een verzameling van autoriteiten, waar Blauwe Monsters met hun kennis en ervaring op het gebied van online marketing perfect bij past. Hun komst versterkt niet alleen de positie van 4NG als toonaangevende digitale bureaugroep, maar stelt ons ook in staat om onze Conclusion-klanten nog beter te bedienen met een samenhangend dienstaanbod.”

Details van de overname worden niet bekend gemaakt. 


Media

Marketing

Economisch