51North neemt This Page Amsterdam over

51North neemt This Page Amsterdam over

23-09-2024 (20:08) - Bureaus

Digital agency 51North heeft de activiteiten van This Page Amsterdam overgenomen. This Page Amsterdam, bekend van haar werk voor merken zoals Spa, Schweppes en JBL, zal haar activiteiten onder de huidige naam beëindigen. Lopende projecten en klantrelaties worden voortgezet onder de naam van 51North.

“Wij kijken ernaar uit om de samenwerking met de klanten van This Page voort te zetten en hen te ondersteunen bij hun digitale ambities,” zegt Jaap Kraan, Managing Partner van 51North. “We hebben al volop kennisgemaakt met de diverse merken en zijn enthousiast om onze expertise in te zetten voor hun verdere digitale groei.”

Een deel van de voormalige directie van This Page zal betrokken zijn bij het overgangsproces, om zo een soepele transitie voor klanten te waarborgen en ervoor te zorgen dat alle projecten zonder onderbreking doorgang vinden.

51North is een digital agency dat innovatieve digitale oplossingen biedt voor nationale en internationale topmerken, waaronder Porsche, McDonald’s, Lassie, Delvaux en Toverland. 
 


Media

Marketing

Economisch