ACE | IM Lounge wordt mediabureau voor Signify Benelux

ACE | IM Lounge wordt mediabureau voor Signify Benelux

18-03-2024 (08:49) - Bureaus

Mediabureau IM Lounge gaat aan de slag voor Signify Benelux. De twee partijen werken al samen voor een aantal Signify merken en intensiveren de samenwerking voor 2024.

Signify, het gerenommeerde Nederlandse verlichtingsbedrijf bekend van merken als Philips Hue, Philips LED en WiZ , organiseerde in december een pitch om een nieuwe mediapartner te vinden voor hun Benelux-campagnes. Signify heeft daarbij gekozen voor mediabureau ACE | IM Lounge. De samenwerking omvat in 2024 acht verschillende B2C en B2B verlichtingsmerken van Signify. Hiervoor worden op maat gemaakte lokale media strategieën ontwikkeld en zowel online als offline uitgerold.

Maurice Scholten, Digital Marketing Specialist bij Signify, licht de keuze voor IM Lounge toe: "We waren overtuigd door de diepgaande kennis van het medialandschap in de Benelux. Daarnaast begrepen ze erg goed welke uitdagingen en behoeften onze diverse merken hebben."

Met het partnerschap breidt Signify de mediastrategie en uitvoerende activiteiten met ACE | IM Lounge die al lopen in andere Europese landen en Noord-Amerika uit naar de Benelux. Arno Meijerink, Managing Director ACE | IM Lounge: “Ik ben trots op ons team dat we de samenwerking met prachtige lichtmerken zoals Hue, Wiz en Philips verder mogen uitbreiden. We kijken uit naar een mooi partnerschap."

 


Media

Marketing

Economisch