ACT.agency lanceert ACT.onbrand: de slimme AI-check

ACT.agency lanceert ACT.onbrand: de slimme AI-check

21-10-2024 (09:18) - Bureaus

Met ACT.onbrand maakt ACT.agency het makkelijker én sneller voor merken om on-brand assets te checken en te creëren. De AI-tooling is volledig white labelled en kan naadloos worden geïntegreerd in een bestaande brandportal.

ACT.agency introduceert vandaag een zelf ontwikkelde tool, ACT.onbrand. Deze slimme set van AI-modules helpt brandmanagers en marketeers om snel te controleren of hun merkuitingen on-brand zijn. Of het nu gaat om het controleren van teksten, visuals of video’s, ACT.onbrand zorgt ervoor dat alles helemaal in lijn is met de huisstijl van een merk. De tool geeft aan of een asset de guidelines volgt van een huisstijl. Ook geeft het eventueel aan wat er niet klopt en suggereert hoe het aangepast moet worden om on-brand te worden.

Slimme modules voor checken én creëren

\ACT.onbrand bestaat uit verschillende check én creatie AI-modules die speciaal worden getraind voor merken:

Check-modules:
• Onbrand tone of voice check: Hiermee controleer je of de copy helemaal in lijn is met de tone of voice van je merk.
• Onbrand image check: Visuele uitingen zoals banners en visuals worden gecheckt op kleurgebruik, formaten en fonts, zodat ze altijd perfect binnen je visuele guidelines passen.
• Onbrand video check: Upload je video en krijg snel inzicht of alles klopt met je merk – van de kleuren en voice-over tot de tone of voice.
Creatie-modules:
• Onbrand copy creation: Genereer from scratch teksten in de tone of voice van je merk. Of het nu gaat om e-mails, social copy, webteksten of copy voor offline uitingen.
• Onbrand photo creation: Genereer afbeeldingen in de huisstijl van je merk. In de juiste formaten en de juiste kleuren.
• Onbrand speech creation: Genereer stemmen die met exact de juiste toon de juiste woorden op de juiste manier uitspreken.

De tool is te gebruiken als losse modules of als compleet pakket voor een all-in-one oplossing. Met de white labelled optie kunnen bedrijven ACT.onbrand direct integreren in hun eigen brandportal.

Altijd consistent blijven

“ACT.onbrand maakt het voor merken zo veel makkelijker om altijd consistent te blijven”, aldus Danijel Dercksen, Digital Director & partner bij ACT.agency. “Onze modules doen niet alleen het zware werk, maar zorgen er ook voor dat alles sneller, kwalitatiever én goedkoper gecheckt en gecreëerd wordt. Dit bespaart marketeers en brandmanagers tijd, frustratie én verhoogt de kwaliteit van uitingen die gecommuniceerd worden. Ik ben trots op ons team dat we dit systeem helemaal zelf hebben ontwikkeld, en dat we de nieuwste AI-technologieën kunnen inzetten voor onze klanten.”

Flexibel en veilig

Alle modules zijn white label te integreren in bestaande brand portals van merken. Desgewenst kunnen de AI-modellen draaien in een gesloten Azure-omgeving, voor maximale privacy. Dit betekent dat je data volledig veilig is en nooit wordt gebruikt voor trainingsdoeleinden. Bedrijven kunnen kiezen voor losse modules of een totaalpakket. Bij de eerste merken lopen al trajecten om de modules los te laten op de gehele organisatie.


Media

Marketing

Economisch