Amsterdams tech PR-bureau En Serio wordt B Corp

Amsterdams tech PR-bureau En Serio wordt B Corp

17-05-2023 (11:41) - Bureaus

Amsterdams tech PR-bureau En Serio is sinds deze maand een B Corp. Hiermee voegt de tech specialist zich bij een twintigtal andere Nederlandse marketing- en communicatiebureaus waaronder DEPT, Blyde en Heldergroen en ongeveer 200 andere Nederlandse bedrijven.

Organisaties met een B Corp-certificering zetten hun bedrijf in als ‘force for good’.

Sustainable tech

En Serio behaalde 94 punten bij de certificering, vooral door een goede score op het gebied van medewerkers en maatschappelijke inspanningen. En Serio wil binnen 3 jaar carbon neutral zijn en het klantportfolio verduurzamen: “We willen het go-to PR-bureau worden voor sustainable tech-bedrijven. Een aanzienlijk deel van onze groei willen we daarom ook realiseren door het toevoegen van clean-, climate-, impact- en sustainable tech-klanten.” 

Meer marketingbureaus bij Building Better Business

Als onderdeel van En Serio’s certificeringstraject nam het bureau deel aan het Building Better Business programma van de gemeente Amsterdam. “Ongeveer de helft van de deelnemers waren marketing- en communicatiebureaus, allemaal kleinzakelijke organisaties. En dat verraste ons op een positieve manier. Blijkbaar zien ook steeds meer kleinere, dienstverlenende ondernemingen de waarde van een certificering als B Corp en committeren ze zich aan hoge impact-standaarden,” vertelt Eric Dragt, oprichter.


Media

Marketing

Economisch