Arnhemse Wisse Kommunikatie neemt MediaTrainingBenelux over

Arnhemse Wisse Kommunikatie neemt MediaTrainingBenelux over

11-07-2024 (11:10) - Bureaus

Het Arnhemse communicatiebureau Wisse Kommunikatie neemt MediaTrainingBenelux over, het trainingsbureau van Evert van Wijk.

Evert van Wijk blijft nog twee jaar aan MediaTrainingBenelux verbonden als consultant en trainer, daarna neemt Wisse Kommunikatie alle activiteiten en verantwoordelijkheden volledig over.

Wisse Kommunikatie is in 1982 opgericht en is actief in het mediatrainings- en crisiscommunicatiegebied in de zorgsector en in sectoren als ICT, industrie, chemie, mobiliteit, transport en bouw. MediaTrainingBenelux is 30 jaar actief en geeft media- , crisis-, debat- en woordvoerderstrainingen aan CEO’s, communicatiemanagers, woordvoerders en (top)politici.

“Wij zijn heel blij met deze mooie mogelijkheid”, zegt Serge Beckers, managing partner bij Wisse Kommunikatie. “Onze opvattingen over mediatrainingen en de insteek ervan verschillen niet of nauwelijks van die van MediaTrainingBenelux. De activiteiten van MediaTrainingBenelux kunnen we dan ook probleemloos onderbrengen onder de trainingstak van Wisse Kommunikatie. En dankzij de overname kan MediaTrainingBenelux haar klanten ook laten profiteren van de PR- en crisiscommunicatie-expertise van Wisse Kommunikatie.”

Internationaal netwerk

Evert van Wijk zegt over de samenwerking: ”Met ons mediatrainingbureau, MediaTrainingBenelux, waren we al een tijdje op zoek naar een sterke internationale partner met een nadrukkelijke aanwezigheid in de Benelux. Wisse Kommunikatie met haar zusterorganisatie Insticom in Brussel en haar actieve rol binnen het internationale netwerk Worldcom kan die aanwezigheid ruimschoots bieden. Niet alleen aan onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers in de Benelux, ook zelfs daarbuiten”.

De overname door Wisse Kommunikatie van MediaTrainingBenelux zal in de loop van de komende weken zijn beslag krijgen.


Media

Marketing

Economisch