Black Magic Marker treedt toe tot de WeAreBrain Agency Group

28-02-2023 (12:19) - Bureaus

 Black Magic Marker treedt ot de WeAreBrain Agency Group. Het Nederlandse bureau zal zich met name bezig gaan houden met het ontwikkelen van campagnes, dit als aanvulling op het reeds bestaande merkpositionering, content en social media aanbod van WeAreBrain’s brand en contentbureau Grover.

Annick Benerink, oprichter en eigenaar, treedt als adviseur aan bij de WeAreBrain groep en blijft daarnaast betrokken bij het Black Magic Marker label. "Ik heb er ontzettend veel zin in. Onze manier van werken sluit goed op elkaar aan en ik ben ervan overtuigd dat we samen impact kunnen maken." aldus Benerink.

Elvire Jaspers, CEO en mede-oprichter van de WeAreBrain Agency Group: "We zijn ontzettend blij dat een bureau als Black Magic Marker zich aansluit bij onze groep. Hun gewonnen awards en erkenning in de branche spreken voor zich. Onze kernwaarden sluiten naadloos op elkaar aan, iets wat bij een dergelijke samenwerking van onschatbare waarde is. We kijken uit naar toekomstige projecten en de magic die we samen gaan creëren".

 


Media

Marketing

Economisch