Buro N11 en B.made bundelen krachten

09-06-2023 (09:30) - Bureaus

Buro N11 en B.made starten een intensieve samenwerking en zijn beide toegetreden tot de nieuw opgerichte N11 Group. De twee bureaus hebben los van elkaar hun sporen verdiend in het ontwikkelen van websites, het inzetten van onlinemarketing en het maken van creatieve content. Dankzij de nieuwe samenwerking kunnen ze direct profiteren van elkaars ervaring, expertise en teams.

Buro N11 is de autoriteit in mobiliteit op het gebied van content, PR en marketing. B.made is een gevestigde naam in de sector sport en entertainment en benut data, technologie en content voor het ontwikkelen van content- en marketingstrategieën. Het initiatief om beide bedrijven samen te brengen binnen de N11 Group komt van Erik Hardick (46), die in 2019 eigenaar werd van Buro N11.

Hij legt uit: ‘Ik zie twee organisaties met een gelijke mindset, die elkaar inhoudelijk heel mooi aanvullen. Buro N11 en B.made werken allebei heel pragmatisch en bieden elk diverse expertises op het gebied van marketing en communicatie. De bedrijven zijn complementair wat betreft diensten en branche-expertise. De kunst is nu om het maximale uit deze samenwerking te halen, zodat het een win-win wordt voor de organisaties én voor onze klanten. Dat is ook de filosofie achter de N11 Group – samen kunnen we echt veel meer bereiken.’ Bij zowel Buro N11 als B.made werken circa veertig mensen. 

Over de N11 Group

Binnen de N11 Group – opgericht door Erik Hardick – vallen verschillende bedrijven die complementair zijn aan elkaar als het gaat om dienstverlening en branche-expertise. Op dit moment bestaat de N11 Group uit Buro N11, B.made en YIMB (influencermarketing).
 

Foto (v.l.n.r.): Jan Smit, Erik Hardick en Richard Schot


Media

Marketing

Economisch