Buro Zero vanaf nu onderdeel van Prisma

Buro Zero vanaf nu onderdeel van Prisma

02-05-2023 (10:46) - Bureaus

Prisma groeit: dit keer met de toevoeging van Buro Zero. Door de aansluiting van dit Rotterdamse Digital Agency breidt Prisma haar diensten uit op gebied van creativiteit en design dat gebaseerd is op strategie en functionaliteit. In één klap is Prisma een groep professionals rijker die met content en gedegen strategieën conversie, engagement en leads realiseren.

Buro Zero werkt vanaf vandaag ook vanuit het hoofdkantoor WTC Rotterdam, Beursplein 37. De bestaande diensten breiden uit met services op het gebied van strategie, concept en realisatie, ondersteund met een flinke kennis van technologie en innovatie. Okke Groeneweg, mede-oprichter van Buro Zero: “Deze samenwerking is een belangrijke stap voorwaarts voor onze onderneming. We zijn nog beter voorbereid op de toekomst en bouwen aan de verdere digitalisering voor onze opdrachtgevers. Zo creëren we voor onze bestaande relaties meer veerkracht en kunnen we nieuwe klanten direct vanaf het begin met een complete dienstverlening ondersteunen.”

Prisma staat als Tech-bedrijf bekend om oplossingen voor het digitaliseren en automatiseren van werkprocessen en heeft in-house een aantal SaaS-oplossingen ontwikkeld. Waaronder CooCoo, een omnichannel platform om content mee te maken en delen: create once, publish anywhere.

Buro Zero biedt een uitkomst voor organisaties die hulp kunnen gebruiken bij het opstellen van een langetermijnstrategie. Zij geven richting, formuleren realistische doelstellingen en een krachtige boodschap. Content die vorm krijgt door functionaliteit, techniek, creativiteit en design. Wanneer de merkidentiteit en strategie bepaald zijn, gaan zij aan de slag met de merkbeleving en vertalen deze naar een concreet concept en design. Zo worden portals, websites, webshops, campagnes en meer deliverables gerealiseerd. De content wordt getoond op basis van SEO en SEA strategieën. 

Job van Oossanen managing director: “Met de komst van Buro Zero zetten wij onze unieke propositie kracht bij. De uitgebreide kennis die Buro Zero heeft om de verdere invulling van design en de creatie van content voor onze klanten te realiseren, verzekerd hen van de best haalbare resultaten wanneer zij gebruik maken van onze SaaS-oplossingen.’ 


Media

Marketing

Economisch