Carola La Grouw-Hromadka neemt leiding CF Report over van Pieter Koenders

Carola La Grouw-Hromadka neemt leiding CF Report over van Pieter Koenders

10-07-2024 (13:58) - Bureaus

Na bijna elf jaar heeft Pieter Koenders de dagelijkse leiding van CF Report overgedragen aan Carola La Grouw-Hromadka.

Pieter gaat de rol van Commercial Director vervullen, waardoor hij wel nog steeds betrokken blijft bij CF Report, dat onderdeel is van Happy Horizon.

Pieter nam CF Report over in 2013. In het afgelopen decennium zijn zij gaan samenwerken met Report Company, het bedrijf van Carola. In 2023 integreerde haar bedrijf in CF Report. Felix Janssens, die sinds 2017 als Creative Strategist bij CF Report in dienst is, is ook tot het management toegetreden in de rol van Strategy Director.

Managementteam

Het management van CF Report bestaat met ingang van 1 juli 2024 uit:
Carola La Grouw-Hromadka, Managing Director
Felix Janssens, Strategy Director
Pieter Koenders, Commercial Director

Pieter over het laatste decennium bij CF Report: “CF Report heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt, waarbij we iedere keer in staat waren vooruit te lopen op de nieuwste trends in reporting. Mede hierdoor en samen met al onze betrokken medewerkers zijn we van een klein bedrijf naar een middelgroot bedrijf gegroeid met meer dan 25 medewerkers". Hier kijk ik met plezier op terug. Het is echter tijd het reporting-stokje gedeeltelijk over te geven en niet meer eindverantwoordelijk te zijn. Dat voelt goed en geeft ook ruimte voor nieuwe persoonlijke initiatieven. Maar ik blijf actief betrokken, want zo’n mooi bedrijf als CF Report laat je niet zomaar los. Ik heb veel vertrouwen in Carola en Felix, die ieder hun kwaliteiten bewezen hebben.”


Media

Marketing

Economisch