Cognizant, Shopify en Google Cloud ondersteunen retailers

Cognizant, Shopify en Google Cloud ondersteunen retailers

10-04-2024 (16:08) - Bureaus

Cognizant gaat samenwerken met Shopify en Google Cloud. Ze gaan retailers wereldwijd ondersteunen bij hun digitale transformatie en het vernieuwen van hun platforms. Dit gaan ze doen door een scala aan e-commerce mogelijkheden te bieden voor retailers.

De samenwerking richt zich op het samenbrengen van Shopify’s ecommerce-platform, de cloudinfrastructuur van Google Cloud en de kennis van Cognizant in de retailsector. Online retailers kunnen in real-time gepersonaliseerde aanbiedingen, aanbevelingen en winkelassistentie aanbieden. Daarnaast kunnen ze hierdoor ook AI inzetten voor het personaliseren van de klantbeleving, opschalen van activiteiten en moderniseren van hun winkelplatform.

Volgens Sushant Warikoo, SVP en hoofd retaildivisie Cognizant, zijn deze veranderingen cruciaal: “Ons doel is om e-commerce mogelijkheden te bieden voor retailers en om in te spelen op toekomstgerichte trends zoals naadloze en gepersonaliseerde klantervaringen, AI-gedreven winkelassistenten, fraudepreventie en duurzaamheid.


Media

Marketing

Economisch