Creatief bureau BAAS formeert nieuw MT en nu ook van start in Antwerpen

03-10-2022 (11:33) - Bureaus

Creatief Communicatiebureau BAAS, dat een focus heeft op entertainment, cultuur en tech, is in een jaar tijd gegroeid van 6 naar 25 medewerkers. Met meerdere Benelux accounts aan boord, is er inmiddels ook een kantoor in Antwerpen geopend waar 5 vaste medewerkers en 2 freelancers werkzaam zijn. Tijd dus voor een nieuw MT.

Met de uitbreiding van het team, is er ook een nieuw managementteam gevormd. Milou Dooijes, sinds 2019 werkzaam bij BAAS als Sr. PR & Marketing Manager, maakte dit jaar de stap naar Account Director voor de lifestyle, entertainment & tech accounts. Sinds 1 juli versterkt Marjolein Touquet, voormalig Brand Marketeer Maxxium, het bureau als Account Director voor het Food & Beverage portfolio. Stephanie Broertjes, voorheen 5 jaar werkzaam als Head of Production bij Towel Media, is tevens in juli gestart als Operations Manager.

De drie vrouwen vormen samen met oprichters Bas Ouweneel (Creative Director) en Mirjam van Kleef (Managing Director) het nieuwe managementteam van BAAS. 

 


Media

Marketing

Economisch