CroudX wordt digital business partner HUUS

CroudX wordt digital business partner HUUS

25-07-2024 (15:55) - Bureaus

CroudX gaat als digital business partner samenwerken met (online) meubelwinkel HUUS. 

De samenwerking is erop gericht om HUUS te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun missie: "In elk huis een meubel van HUUS."

Billy Grace

Samen met Kemari Digital zal CroudX de integratie van Billy Grace voor de meubelwinkel verzorgen, een tool voor datacollectie en het efficiënter alloceren van advertentie budgetten. Als digital business partner focust CroudX zich op het vertalen van data naar strategisch advies voor HUUS. 

Tim Ariesen, Managing Director bij CroudX, vertelt: “We zijn verheugd om samen te werken met een mooi merk als HUUS. Onze experts weten hoe data te vertalen naar actiepunten die bijdragen aan de doelstellingen van HUUS en we kijken uit naar een mooie samenwerking met nog mooiere resultaten.”

Lisanne Beumer, Brand Manager bij HUUS, voegt daaraan toe: “De samenwerking met CroudX en Kemari stelt ons in staat om nog beter in te spelen op de behoeften van onze klanten. Met de integratie van Billy Grace en het strategisch advies van CroudX zijn we klaar om nog efficiënter naar onze doelstellingen toe te werken.” 


Media

Marketing

Economisch