Cut the Code als enige Nederlandse agency bij de top 6 Webflow Awards

Cut the Code als enige Nederlandse agency bij de top 6 Webflow Awards

09-11-2022 (10:07) - Bureaus

Na hun start één jaar geleden, is Cut the Code nu drie keer genomineerd voor de internationale Webflow Awards in de categorieën Agency of the Year, Professional Partner of the Year en Erwin Luijendijk, oprichter van Cut the Code, als Community Creator of the Year. 

Één jaar geleden richtte Erwin Luijendijk Cut the Code, de eerste no-code agency van Nederland, op: "Ik kon niet geloven dat er niet een efficiënter en snellere manier was voor webdevelopment. En dat was ook zo; met Webflow kan je zelf digitale producten ontwikkelen, zonder zelf ingewikkelde codes te schrijven."

No-code community

Cut the Code richtte een Nederlandse community op waarin nieuwe tools, integraties, no-code events en digitale masterclasses worden gedeeld met 400 leden. Erwin Luijendijk: "Veel digital natives sluiten zich bij ons aan. No-code stelt ze in staat om zelf hun design om te zetten in een online platform, voorheen kwam daar altijd een programmeur aan te pas. De community is de plek waar ze elkaar ontmoeten en kennis wordt gedeeld."

Webflow Awards 2022

Webflow is het platform waarmee de no-code websites worden ontwikkeld. Tijdens de Webflow Conference worden de Awards uitgereikt. Dit jaar vind het internationale evenement plaats in San Francisco. De mensen achter Webflow selecteren ieder jaar agency’s en freelancers die in aanmerking komen voor de verschillende titels. De awards zijn onderverdeeld in drie categorieën: community, customer en partner. Naast Cut the Code zijn een aantal van de andere genomineerden Redis, Refokus, 8020, Whiteboard, Edgar Allan en Crafted Studios. 


Media

Marketing

Economisch