De ContenKiosk opent als nieuw onderdeel van Koolhoven & Partners

De ContenKiosk opent als nieuw onderdeel van Koolhoven & Partners

13-03-2023 (11:33) - Bureaus

Vandaag opent de ContentKiosk zijn deuren, een nieuw bureau dat content produceert voor bedrijven, instellingen en overheden. Blogs, advertorials, bedrijfsfilms, persberichten en podcasts kunnen via het bureau per stuk worden aangeschaft.

Alle content van de ContentKiosk wordt gecreëerd door freelance journalisten met ruimschoots ervaring. 

Oud-journalisten

De ContentKiosk is onderdeel van Koolhoven & Partners dat acht jaar geleden werd opgericht door oud-journalisten Martijn Koolhoven en Romke Spierdijk. Het ommunicatiebureau werkt onder meer voor Picnic, Amac, Pets Place, EuroParcs, RAI Amsterdam en EasyToys. De dagelijkse leiding van de ContentKiosk is in handen van Felice Geurdes. “We merken dat klanten bij Koolhoven & Partners steeds vaker behoefte hebben aan content om op hun eigen kanalen te verspreiden”, aldus Geurdes. “Dat is iets anders dan de journalistieke communicatie, de pr, die we dagelijks voor hen verzorgen. Om aan die sterke vraag te voldoen zijn we de ContentKiosk begonnen.”

Uiteenlopende onderwerpen

De initiatiefnemers hebben een stevig bestand van freelance journalisten aangelegd die onder regie van de ContentKiosk de content zullen gaan produceren. Zij schrijven over uiteenlopende onderwerpen en sectoren. Voor de productie van podcasts en video’s werkt de ContentKiosk samen met vaste partners. De ContentKiosk bewaakt de kwaliteit van de content die wordt gemaakt. 


Media

Marketing

Economisch