Dentsu Creative wint global account Adobe

Dentsu Creative wint global account Adobe

03-10-2024 (17:06) - Bureaus

Adobe heeft na een uitgebreide en concurrerende beoordeling Dentsu Creative geselecteerd als lead global scaled creative en content agency voor hun Digital Media Business (DMe).

Samen zullen Dentsu Creative, Tag Worldwide en Adobe de advertising herdefiniëren door personalisatie op schaal te stimuleren via een robuuste Gen AI-aangedreven content supply chain.

Dentsu Creative zal het eerste “Glocal” go-to-market model van het bedrijf ontwerpen, ontworpen om relevantie, effectiviteit en efficiëntie zowel wereldwijd als lokaal in de belangrijkste regio's te stimuleren: Noord- en Zuid-Amerika, EMEA, APAC en Japan.

Het wereldwijde bureau zal ook product- en releasemarketing en lokale campagnes leiden voor creatieve B2B- en B2C-producten en -diensten van het bedrijf. De relatie wordt ondersteund door een uniforme wereldwijde technologische backbone, mogelijk gemaakt door Adobe's geïntegreerde set van best-in-class producten om bedrijven te helpen hun content supply chain te optimaliseren, en door eigen technologieën van Dentsu Digital en Tag Worldwide.
 


Media

Marketing

Economisch