DEPT benoemt nieuwe Global Chief Client & Growth Officer

DEPT benoemt nieuwe Global Chief Client & Growth Officer

16-09-2024 (14:34) - Bureaus

 Digitaal bureau DEPT® heeft Andrew Dimitriou, een zwaargewicht in de industrie, aangesteld als Global Chief Client & Growth Officer en partner van het bedrijf.

“Onze gesprekken hebben laten zien hoe DEPT® op unieke wijze technologie en marketing voor klanten samenbrengt, met name door het gebruik van data en AI. Dit is waar de toekomst van onze sector naartoe gaat, en DEPT® neemt hierbij de voortrekkersrol. Ik kijk er enorm naar uit om bij te dragen aan deze volgende groeifase," aldus Andrew Dimitriou.

Met meer dan 25 jaar ervaring in wereldwijde reclame-netwerken heeft Andrew bewezen bedrijven op wereldwijde schaal te kunnen transformeren, met een focus op Noord- en Latijns-Amerika, Azië en Europa. Hij leidde klantenteams voor topmerken in FMCG, gezondheidszorg en technologie. De afgelopen zeven jaar was hij CEO van VMLY&R voor EMEA, waar hij leiding gaf aan een team van 4500 medewerkers. In 2021, 2022 en 2023 werd hij genomineerd als Campaign Agency Leader of the Year. Vanuit zijn standplaats in Europa zal Andrew rapporteren aan DEPT®'s Global CEO, Dimi Albers.

“Andrew is een echte leider, hij snapt onze diensten door en door en heeft jarenlange ervaring met klanten op wereldniveau. Daarnaast is hij charismatisch en empathisch, iemand die gaat voor een cultuur van creativiteit en innovatie. Ik kijk er enorm naar uit om met hem samen te werken, verder te bouwen op ons succes en te zorgen dat onze klanten daar maximaal van profiteren," aldus Dimi Albers.


Media

Marketing

Economisch