Dept breidt uit in APAC met awardwinnende digitale productiestudio Two Bulls

Dept breidt uit in APAC met awardwinnende digitale productiestudio Two Bulls

06-09-2022 (11:44) - Bureaus

Two Bulls, een awardwinnende digitale productstudio gevestigd in Australië, heeft zich aangesloten bij DEPT, een van de snelst groeiende digitale bureaus ter wereld. Deze toevoeging is onderdeel van de uitbreiding van DEPT in Australië en de bredere APAC-regio, en versterkt het wereldwijde aanbod van de digitale productdiensten van DEPT. 
 
Met klanten als Verizon, Hasbro en MailChimp is Two Bulls gespecialiseerd in het oplossen van complexe uitdagingen met eenvoudige digitale oplossingen door het samenbrengen van innovatieve engineering, creativiteit en doordacht design.
 

Een partner met een vergelijkbare cultuur

"Bij Two Bulls houden we niet alleen van ons werk omdat klanten met interessante uitdagingen bij ons komen, maar vooral omdat het oplossen ervan écht een verschil maakt", zegt James Kane, CEO van Two Bulls. "Het vinden van een partner met een vergelijkbare cultuur, eenzelfde type klanten en begrip van de digitale realiteit was voor ons een van de belangrijkste factoren bij de beslissing om als eerste bureau in de APAC-regio toe te treden. De B Corp-certificering is natuurlijk ook een groot pluspunt. DEPT is bezig met een geweldig avontuur om het beste bureau ter wereld te worden, en we kunnen niet wachten om onze lokale kennis en ervaring toe te voegen aan de mix." Two Bulls maakt nu deel uit van DEPT en zal blijven werken onder de leiding van James Kane, oprichter en CEO, en Evan Davey, oprichter en partner. JEGI CLARITY bemiddelde bij de deal.
 

Koploper in de Australische markt voor digitale producten

Two Bulls werd opgericht in 2009 en werkt in verschillende sectoren, met bijzonder veel ervaring in de gezondheids-, gezins- en overheidssector. Het team van meer dan 120 creatieve engineers loopt voorop in de Australische markt voor digitale producten en heeft als missie om complexe en betekenisvolle problemen op een eenvoudige manier op te lossen. Two Moos, de familiedivisie van Two Bulls', is een internationaal geprezen speler in de spelletjes- en familie-entertainmentsector. De ontwikkeling van 'Sesame Street Yourself' en 'The Wiggles Fun Time with Faces', beide aanbevolen als App of The Day, behoren tot de vele successen.
 

"Ze hebben plezier in hun werk"

"We bewonderen Two Bulls al een tijdje vanaf de andere kant van de aardbol; ze zijn echt Australië's go-to studio voor digitale productstrategie en design," zegt Dimi Albers, CEO van DEPT. "Ze weten hoe ze technologie en marketing effectief kunnen combineren, hebben langlopende relaties met hun klanten en, nog belangrijker, ze hebben plezier in hun werk. Ik weet zeker dat hun ondernemersgeest DEPT vooruit zal helpen in Australië, de bredere APAC-regio en daarbuiten."
 

Verder uitbreiden in het Azië-Pacific gebied

Het van originele Nederlandse DEPT is een van de snelst groeiende digitale agency's ter wereld. Het bureau is begin dit jaar van start gegaan in Azië-Pacific, onder leiding van voormalig Havas Group regionale CEO Vishnu Mohan, en is van plan verder uit te breiden in de regio. "Het Azië-Pacific gebied is een belangrijk onderdeel van onze visie om wereldwijd het beste digitale bureau te zijn", aldus Vishnu Mohan. "We werken hard om de volledige waardepropositie van DEPT tot leven te brengen in de regio, en het bundelen van onze krachten met zo'n getalenteerd, baanbrekend team als dat van Two Bulls heeft grote voordelen voor onze klanten."

Media

Marketing

Economisch