Designlinq en Duits Stilwerk starten samenwerking

Designlinq en Duits Stilwerk starten samenwerking

11-07-2022 (16:09) - Bureaus

Het Nederlandse designplatform Designlinq en het Duitse designmerk stilwerk hebben tijdens de 3daysofdesign in Kopenhagen de start van hun langdurige samenwerking aangekondigd.
 
Centraal in de strategische samenwerking staat de nieuwe Rotterdamse designlocatie die stilwerk eind 2023 opent in het historische Santos pakhuis bij de Rijnhaven op het opkomende schiereiland Katendrecht. 
 
Binnen de samenwerking vormen stilwerk en Designlinq een nieuw centrum voor designdiensten en distributie op de Nederlandse en Duitse markt. "Door onze krachten te bundelen, creëren we bij stilwerk Rotterdam/Santos een epicentrum voor design, een unieke plek en een 'must see' in Nederland", zegt Joris de Raadt, CEO en oprichter van Designlinq.
 
Stilwerk-eigenaar Alexander Garbe: "We zijn enthousiast over de sterke Nederlands-Duitse samenwerking en over het feit dat we kunnen profiteren van onze respectieve uitgebreide expertise - zowel online als offline. Wij tillen de platforms Designlinq en stilwerk naar een nieuw internationaal niveau."
 

Joris de Raadt (links), CEO Desinglinq en Alexander Garbe (Stilwerrk)
© stilwerk

 


Media

Marketing

Economisch