Dot Alpha verandert in UMFANG Creative Agency

05-05-2022 (13:23) - Bureaus

Met de naamsverandering van Dot Alpha naar UMFANG Creative Agency luiden Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson een nieuw tijdperk in. Met UMFANG zien zij de kans om opkomende en ambitieuze bedrijven te helpen een eigen stem te vinden en hiermee brand impact te maken door middel van branding, websites en campagnes.
 
Bastian Lievers: "Als strategisch creatief partner willen we ons volledig onderdompelen in de wereld van een onderneming en dit helder in kaart brengen. Op deze wijze vergaren wij slimme inzichten om bedrijven helpen te vernieuwen, voorlopen en onderscheiden. Dit speelveld waar jouw bedrijf zich in begeeft noemen wij de UMFANG." Tim Blaney Davidson: "Voor elk vraagstuk is de UMFANG in kaart brengen ons vertrekpunt. Als creative agency kijken wij fris tegen de wereld van jouw merk aan, met de doelgroep in het achterhoofd. De merken waar wij voor werken zijn zeer divers, van tech-bedrijven tot online retailers, van architectenbureaus tot een private equity firm. En het mooie is; hierdoor inspireert het ene vraagstuk het andere. Wij stappen graag het onbekende in."
 

Brand impact

Bastian Lievers: "Dot Alpha was toe aan een volgende stap, met UMFANG geloven wij dat deze stap gezet kan worden. We zijn een creative agency met een missie, om brand impact te maken voor bedrijven. Veel bedrijven weten waar ze voor staan, maar hebben moeite dit uit te dragen. De ruis die hierdoor ontstaat is de grootste drempel voor groei en lange-termijn succes. UMFANG zorgt voor helderheid en dat er werk gemaakt kan worden dat een doelgroep raakt."
 

Over Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson

Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson en hebben beide hebben jarenlange ervaring opgedaan als creatives bij AKQA Londen, Parijs en Amsterdam, en daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Daar hebben zij onder andere voor merken gewerkt zoals; Chanel, Google, KLM, Emiglio Zegna, NikeFootball en ING.

Media

Marketing

Economisch