Gemeente Haarlem kiest voor OnlyHuman

07-09-2023 (11:24) - Bureaus

OnlyHuman, bemiddelaar in communicatieprofessionals in de publieke sector, heeft meet Gemeente Haarlem een raamovereenkomst gesloten. De overeenkomst markeert het begin van een nieuwe fase waarin OnlyHuman als strategische partner zal optreden voor de inhuur van communicatietalent.

Eerder kozen onder meer ook Gemeente Den Haag en Gemeente Amsterdam voor OnlyHuman als partner op het gebied van inhuur van communicatieprofessionals

De nieuwe raamovereenkomst met de Gemeente Haarlem heeft een minimale duur van drie jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Dit geeft OnlyHuman en de Gemeente Haarlem de kans om een langdurige en vruchtbare samenwerking op te bouwen.

Martin Staats, Algemeen Directeur van UMON, benadrukt het belang van deze strategische samenwerking: "We zijn verheugd dat we de kans krijgen om met de Gemeente Haarlem samen te werken. Onze jarenlange ervaring in het leveren van hooggekwalificeerde professionals voor de publieke sector maakt het onderscheid in deze aanbesteding. Deze samenwerking biedt onze specialisten de kans om hun expertise in te zetten op uitdagende, maatschappelijk relevante opdrachten. We zien uit naar een mooie samenwerking en het leveren van toegevoegde waarde aan de Gemeente Haarlem en haar inwoners."


 


Media

Marketing

Economisch