Geranda van Amerongen neemt rol van Daniel Verhagen als hub manager Happy Horizon Utrecht over

Geranda van Amerongen neemt rol van Daniel Verhagen als hub manager Happy Horizon Utrecht over

31-07-2024 (10:04) - Bureaus

Creative digital agency Happy Horizon kondigt vandaag een wijziging in het management aan van haar kantoor in Utrecht.

Geranda van Amerongen, verantwoordelijk voor de development-tak van de vestiging in Utrecht, neemt per direct de rol van hub manager over van Daniel Verhagen. Ze wordt daarmee eindverantwoordelijk voor het kantoor in Utrecht, waar ook OSAGE en Viduate gevestigd zijn.

Nieuwe hub

Zowel Van Amerongen als Verhagen zijn al langere tijd betrokken bij Happy Horizon. Daniel Verhagen is ruim anderhalf jaar eindverantwoordelijk geweest voor de locatie in Utrecht. Hij schuift nu op naar de rol van Group Commercial Director binnen Happy Horizon en zal zich weer volledig focussen op de klanten van het bureau.

Daniel: “Ik ben super trots op de eerste anderhalf jaar waarin we de nieuwe hub in Utrecht hebben gesmeed. We hebben de teams van OSAGE en Viduate, aangevuld met de medewerkers van online marketing (voorheen Jelba) en development en technology (voorheen Experius) samengebracht in een gloednieuw en inspirerend kantoor. Nu is het aan Geranda om deze hub weer een stapje verder te brengen. Ik draag mijn rol met veel vertrouwen en trots over.”

Development team

Geranda van Amerongen is sinds 2017 werkzaam voor Happy Horizon en het voormalige Experius. De laatste tweeënhalf jaar was zij werkzaam als managing director van het development- en technology-team van het kantoor in Utrecht. Geranda: “Ik heb zin om deze nieuwe rol als hub manager te vervullen. We hebben een mooi team in Utrecht en samen met hen wil ik bouwen aan verdere groei, samenwerking en innovatie. Het fundament is gelegd en mijn focus ligt nu op het versterken van de onderlinge samenwerking in de business lines om onze klanten nog beter te bedienen. Ik kijk ernaar uit om deze uitdaging aan te gaan en laat het development team met een gerust hart achter bij Paul Damstra.”  


Media

Marketing

Economisch