Granny benoemt nieuw leiderschapsteam

Granny benoemt nieuw leiderschapsteam

21-02-2024 (14:50) - Bureaus

Granny maakt zich klaar voor de toekomst met een nieuw leiderschapsteam. Oprichters Sari Munz, Philip Hohn en Moritz Preißer treden terug uit de dagelijkse bedrijfsvoering en benoemen een nieuw duo voor het internationaal gevestigde bureau. Louise Stodtko wordt de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) en  Soukaya M. Thiam krijgt de functie van Chief Client Officer (CCO).

Louise Stodtko, sinds juni 2023 bij Granny, neemt als Managing Director en hoofd van het kantoor in Berlijn verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en verdere ontwikkeling van de kernactiviteiten. In haar nieuwe functie als CEO krijgt ze de algehele verantwoordelijkheid over alle kantoren en zal ze Granny's groeistrategie voortzetten. Soukaya M. Thiam, sinds augustus 2022 bij Granny, wordt gepromoveerd tot CCO en vormt samen met Louise Stodtko de nieuwe directie.

Louise Stodtko: "In de afgelopen jaren heeft Granny een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt en vormt het de perfecte basis voor Soukaya en mij om samen met onze fantastische collega's ons internationale groeipad voort te zetten en echte impact te genereren voor onze klanten met ons creatieve product. Daar kijk ik echt naar uit!".

Soukaya M. Thiam, die eerder klanten zoals Coca-Cola, Klarna, Edeka en Spotify adviseerde, kijkt uit naar haar nieuwe functie als CCO: "Ik ben enthousiast en vastberaden over de toekomst en verheug me er enorm op om met Louise, onze fantastische teams en klanten Granny op wereldwijde schaal te laten groeien."

Sari Munz, Philip Hohn en Moritz Preißer blijven belangrijke drijvende krachten voor de internationale ontwikkeling van het Granny-merk. 


Media

Marketing

Economisch