Greymen&Co en MassMovement gaan verder als Key Agency

Greymen&Co en MassMovement gaan verder als Key Agency

23-02-2023 (14:57) - Bureaus

Digital marketing agency Greymen&Co en mediabureau MassMovement gaan onder een gezamenlijke naam verder. De twee bureaus, die al langere tijd samenwerken, heten vanaf nu Key Agency.

Bijna twee jaar geleden besloten Greymen&Co en MassMovement hun krachten te bundelen. Nu is het tijd voor de volgende stap. Eén bureau, dat in staat is om opdrachtgevers in de volledige breedte te helpen. 

Wilfred den Hertog, Strategy Director & Partner: “We hebben gemerkt dat opdrachtgevers behoefte hebben aan langdurige partnerships, zodat we met ze mee kunnen groeien en ook toekomstige veranderingen samen aankunnen. Wij doen niet aan marketingtrucjes voor de korte termijn, maar willen een cruciale rol spelen in de langetermijngroei van opdrachtgevers met de inzet van digital, marketing en media. ”

Over Key Agency

Key Agency is een digital marketing agency, gevestigd in de oude Schinkelkerk in Amsterdam. Het bureau heeft een mix aan ervaren krachten en jong talent in huis. Na het samengaan van Greymen&Co en MassMovement, werken er ruim 40 personen bij het ambitieuze bureau.
 


Media

Marketing

Economisch