Happy Horizon ontwikkelt

Happy Horizon ontwikkelt "het nieuwe pensioen" met AI voor VNO-NCW

08-04-2024 (16:11) - Bureaus

Happy Horizon maakt bekend dat ze een nieuwe samenwerking aangaan met VNO-NCW. Tijdens deze samenwerking gaat Happy Horizon met behulp van AI een tool ontwikkelen dat ondernemers ondersteunt bij pensioenzaken. De samenwerking is een opvolging van eerdere succesvolle samenwerking tussen beide partijen.

In het nieuwe project gaat Happy Horizon een Smart AI assistent die ondernemers gaat begeleiden bij hun behoeften met betrekking tot pensioenzaken, wat ze "het nieuwe pensioen" noemen. Hiervoor maken ze gebruik van een combinatie maatwerkoplossingen en koppelingen naar bestaande technologieën. Maarten Kaaij, Data- en AI-strategy director Happy Horizon, benadrukt het belang van ontwikkeling op dit gebied: “We zien dat deze tools in de toekomst steeds meer gebruikt zullen worden, en het opbouwen van ervaring op dit gebied is cruciaal.”

Dit is niet de eerste samenwerking tussen de twee partijen. In het verleden heeft Happy Horizon datastrategieën en implementaties ontwikkeld voor ondernemen.nl. Met deze samenwerking hopen ze binnen zes maanden een werkende oplossing te hebben die mensen, processen en technologie met elkaar verbindt.
 


Media

Marketing

Economisch