Hoppenbrouwers kiest TEAM LEWIS voor PR en content

Hoppenbrouwers kiest TEAM LEWIS voor PR en content

07-10-2024 (14:15) - Bureaus

Hoppenbrouwers kiest TEAM LEWIS als partner voor PR en contentcreatie. Het internationale marketing- en PR-bureau gaat de technische dienstverlener ondersteunen met het vergroten van de naamsbekendheid en het positioneren als expert op het gebied van duurzaamheid.

Antoinette Boleij, Sr. Adviseur Corporate communicatie & PR bij Hoppenbrouwers: “TEAM LEWIS is een partner die begrijpt waar wij voor staan en die ons verhaal op de juiste manier kan uitdragen. Wij zijn dan ook enthousiast over de nieuwe samenwerking en vertrouwen erop dat TEAM LEWIS zijn ervaring en creativiteit inzet om de bekendheid van ons merk te verbeteren, en onze positie op de markt te versterken.”

“Een klant als Hoppenbrouwers sluit perfect aan bij onze waarden en wij zijn dan ook blij om voor hen aan de slag te gaan'', aldus Vera Kops, Vice President Western Europe bij TEAM LEWIS. ''De geschiedenis en missie van Hoppenbrouwers zijn inspirerend en vormen de perfecte basis voor doeltreffende campagnes en interessante content. Ik ben daarom overtuigd dat wij Hoppenbrouwers goed kunnen ondersteunen in het realiseren van hun groei- en duurzaamheidsambities.” 


Media

Marketing

Economisch