iO brengt met 5e campus digitale innovatie naar Den Bosch

04-09-2023 (14:29) - Bureaus

iO, die twee letters zie je sinds kort op de grote ramen van het Belvedère gebouw in Den Bosch. Op 12 september opent dit 'blended agency' officieel vanaf 16.00 uur de deuren van hun nieuwste en vijfde campus in Nederland.

Samen met klanten zoals Landal GreenParks, Efteling, YER en Enexis Netbeheer, bundelen de 260 experts op de campus verschillende disciplines tot de juiste ‘blend’. Het bureau heeft een mix in huis van strategie, creativiteit, content, marketing, technologie en data om de ultieme gebruikerservaring te creëren op alle digitale plekken die je kunt bedenken. Van websites, apps en dashboards tot podcasts en reclamecampagnes. 

Yannick van der Aa, Managing Director iO Campus Den Bosch: “Techneuten, ontwerpers, onderzoekers, strategen, marketeers; iedereen werkt hier samen met de experts van onze klanten aan de ultieme gebruikerservaring. Onze nieuwe campus biedt ruimte aan al deze mensen om elkaar te inspireren en kennis te delen. Van aanstormend talent tot in de wol geverfde ondernemers. Hier bloeien ideeën op en ontstaan waardevolle verbindingen.”

De opening

Van 16.00 tot 19.00 uur is iedereen van harte welkom bij het openingsevenement en eerste kennisevent op deze nieuwe iO campus. Bekijk het programma, meld je aan en maak kans op een kosteloos gebruikersonderzoek voor jouw website of app. Aanmelden kan hier.
 


Media

Marketing

Economisch