iO neemt Zweeds Triggerfish over

29-09-2022 (10:53) - Bureaus

Het end-to-end agency iO zet zijn uitbreiding in het Noorden verder. Waar eerder deze maand het Deense agency Peytz & Co al aansloot, heeft ook het digital agency Triggerfish uit Stockholm zich nu bij iO gevoegd.

“Afgelopen voorjaar hebben we heel wat boeiende meetings gehad in het Noorden, en daar plukken we nu de vruchten van. De acquisities van Peytz & Co en Triggerfish zijn nog maar het begin”, aldus Pieter Janssens, CEO bij iO.

Experts in hun vak

Triggerfish werd in 1999 opgericht in Stockholm en is als digital agency een gevestigde waarde in de Scandinavische regio. Met 44 medewerkers biedt de WordPress-specialist zowel expertise in analyse, strategie, design, webdevelopment als projectmanagement.

“Triggerfish is een expert in het WordPress-veld. De knowhow die het bedrijf met zich meebrengt zal dan ook heel waardevol zijn voor iO. Onze klanten en collega's zullen baat hebben bij deze nieuwe laag aan digital expertise. Ook bij Triggerfish zitten teamgeest, ontwikkeling en ambitie in het DNA van het bedrijf.”, licht Brian Hirman toe, Director M&A bij iO.

“Toen we Pieter, Brian en Henrik voor het eerst ontmoetten, voelden we al snel dat Triggerfish en iO dezelfde waarden delen. Bovendien zagen we meteen mogelijkheden om samen te werken. Met iO kunnen we onze klanten services bieden die tegelijk breder én specifieker gaan. Dat was een van de redenen waarom we onze toekomst wilden verderzetten als deel van iO”, zegt Jakob Pernvik, CEO bij Triggerfish.  

Foto: Henrik Segergren, Ann-Sofi Nääs, Jakob Pernvik


Media

Marketing

Economisch