Karen Blackett benoemd tot President van WPP in het Verenigd Koninkrijk

Karen Blackett benoemd tot President van WPP in het Verenigd Koninkrijk

12-09-2022 (12:45) - Bureaus

WPP benoemt Karen Blackett OBE tot President van haar activiteiten in het Verenigd Koninkrijk. Deze stap onderstreept het belang van het VK als thuismarkt van WPP en de tweede grootste wereldwijd na de Verenigde Staten, en de voortdurende vereenvoudiging en integratie van de activiteiten van het bedrijf.

Karen is momenteel werkzaam als UK CEO van GroupM, WPP's media investeringsbedrijf, naast haar functie als UK Country Manager voor WPP. Karen zal terugtreden uit GroupM om zich full-time te richten op WPP, en haar opvolger als UK CEO van GroupM zal te zijner tijd bekend worden gemaakt.
 
WPP heeft 12.000 mensen in het Verenigd Koninkrijk en een omzet van meer dan £2 miljard. Een belangrijk onderdeel van de strategie van de onderneming is het vereenvoudigen van haar activiteiten, het integreren van haar aanbod en het dichter bij elkaar brengen van haar bureaus. WPP heeft onlangs Rose Court geopend, het tweede multi-agentschap campusgebouw in Londen, met een derde op de locatie van het voormalige hoofdkantoor van de Financial Times in ontwikkeling.
 

Media

Marketing

Economisch