Kees de Boekhouder kiest Unlike als lead agency

Kees de Boekhouder kiest Unlike als lead agency

07-11-2022 (17:50) - Bureaus

Kees de Boekhouder groeit snel en heeft een focus op creatieve zzp-ers. In mei dit jaar zijn zij een samenwerking aangegaan met investeerder Vortex Capital Partners, om door te groeien naar hét nationale boekhoudplatform voor creatieve ondernemers. Om deze groei te helpen realiseren, heeft Kees de Boekhouder Unlike in de arm genomen als lead agency.

Kees Monteban en Marlou ter Berg startten hun onderneming in 2009. De combinatie van hun eigen overzichtelijke boekhoudtool en het persoonlijke advies van hun boekhouders is uitgegroeid tot hét boekhoudplatform onder creatieve zzp’ers in Amsterdam. Nu wil Kees de Boekhouder zich richten op de bereikbaarheid van deze oplossing voor alle zzp'ers in Nederland.

Thomas Elias, Unlike: “Unlike is een community first agency en onze manier van denken past heel goed bij hoe Marlou en Kees hun bedrijf tot op heden hebben opgebouwd. Kees de Boekhouder is een mooi, sterk merk gericht op een community waar Unlike goed bekend mee is, we zijn er zelf immers onderdeel van. Dit, in combinatie met de beoogde groei, maakt een samenwerking met Kees een mooie uitdaging voor elk bureau. Zo ook voor Unlike.” 


Media

Marketing

Economisch