Kruidvat kiest voor PR bureau Glasnost

Kruidvat kiest voor PR bureau Glasnost

28-03-2024 (09:51) - Bureaus

Na een uitgebreide pitch heeft Kruidvat PR bureau Glasnost (onderdeel van Ace) gekozen als partner voor corporate en brand pr. Sinds 1 maart ondersteunt het bureau het team van Kruidvat op uiteenlopende vraagstukken, van productintroducties tot maatschappelijke campagnes.

De missie van Kruidvat luidt: 'Gezond, mooi en goed voelen bereikbaar maken voor iedereen.' Niet alleen als voordeeldrogist zorgt Kruidvat voor de beste deals, maar ook via maatschappelijke initiatieven draagt zij haar steentje bij aan deze missie. Glasnost gaat Kruidvat helpen om haar rol als betrokken maatschappelijk partner meer bekendheid te geven en stevig te verankeren in het merk.

Henk Boersen, Managing Director Glasnost, is trots op het winnen van de pitch: "Kruidvat heeft de laatste jaren met hun merkcampagnes mooie successen geboekt. Iedereen houdt van hoofdpersoon Lies. En ook de campagne rond armoedebestrijding in samenwerking met het armoedefonds in december 2023 heeft vele harten geraakt. We kijken er naar uit om aan de slag te gaan met juist die maatschappelijke laag. Maar natuurlijk ook om de campagnes te versterken.” 

José Mes, Head of Corporate Communicatie bij A.S. Watson, het moederbedrijf van Kruidvat, kijkt uit naar de samenwerking: “Glasnost bracht een sterk, ambitieus en concreet plan. De klik met het team was vanaf het begin erg goed. De combinatie corporate en brand pr maakt dat we met overtuiging voor Glasnost hebben gekozen."


Media

Marketing

Economisch