Lana Senaoui sluit zich aan bij HALAL

10-11-2022 (09:30) - Bureaus

De Engels-, Arabisch- en Frans Sprekende Senaoui woont in Cairo (EG) en heeft een bijzonder talent voor het visualiseren van verhalen. Voor ze regisseur werd was de alleskunner werkzaam als copywriter, waarna ze creative voor BBDO en JWT Cairo werd.

Hiervoor was ze zelfs ook nog journalist en scenarioschrijver, waar ze bij zowel de New York Times, de Wall Street Journal als de grootste krant van Egypte gewerkt heeft voordat ze voor de reclamewereld koos. In 2018 begon ze met het regisseren van commercials, waarna haar carrière vrij snel van start ging doordat een aantal van haar eerste campagnes viraal gingen. Op het moment heeft ze haar zinnen op de wereldmarkt gezet en dat doet ze samen met HALAL.

Ze heeft geregisseerd voor grote merken als Vodafone, P&G, Benckiser, Reckitt, Orange, Unilever, Kärcher, Lufthansa, Nestlé en Clorox, maar ook voor een heel aantal lokale en regionale merken. Lana’s werk kenmerkt zich door verhalen met een sterk modische en humoristische handtekening te visualiseren, en dit te combineren met haar bijzondere talent voor het dramatische.  


Media

Marketing

Economisch