Lemon Scented Tea stelt Jasper Duijf aan als Lead CXbyEX

Lemon Scented Tea stelt Jasper Duijf aan als Lead CXbyEX

08-05-2024 (15:05) - Bureaus

Creatief bureau Lemon Scented Tea benoemt Jasper Duijf als lead van het nieuwe label Lemon CXbyXE. Het bureau zet daarmee de volgende stap in het streven naar een geïntegreerde oplossing om merken te laten groeien.

Als Lead CXbyEX gaat Jasper samen met het team van Lemon aan de slag om vanuit de kern van het merk de klantbeleving (CX) naar een hoger niveau tillen door juist de werknemerservaring (EX) te verbeteren en naadloos te integreren in het merk narratief.

Jasper vertelt waarom medewerkers het verschil kunnen maken: "Zij voegen die menselijke touch toe waar consumenten naar verlangen. We willen merken helpen een dieper begrip te krijgen van de gewenste klantbeleving, medewerkers te empoweren en hen op creatieve wijze te betrekken in het merkverhaal. Om zo de gewenste cultuur te realiseren, de klanttevredenheid te verbeteren en merkloyaliteit te stimuleren."

Met zijn uitgebreide ervaring in business strategie, strategische marketing en merkopbouw bij onder andere New Growth Strategies (TBWA), We Are Era (RTL) en verschillende eigen ondernemingen, zal Jasper het team versterken en uitbreiden, met klanten in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. 


Media

Marketing

Economisch