Loterij Lot of Happiness kiest Draft Digital

Loterij Lot of Happiness kiest Draft Digital

08-04-2024 (12:50) - Bureaus

Lot of Happiness loterij kondigt aan dat ze samen met Draft Digital gaan samenwerken. Het bedrijf dat zich inzet voor het ondersteunen van goede doelen met de inkomsten van haar loterij, wil door deze samenwerking een breder publiek bereiken.

Lot of Happiness loterij vindt dat alle goede doelen, groot of klein, een steun verdienen. Daardoor kunnen deelnemers zelf kiezen welke goede doelen hun deelname ondersteunen. Vijftig procent van de inleg van de deelnemers gaat naar het goede doel van keuze. Daardoor is de stem van de deelnemers groot. Op dit moment worden 450 goede doelen door Lots of Hapinness ondersteund, waaronder Clini Clowns, Make-A-Wish Nederland en Stichting Fonkel.

Om een groter publiek te bereiken gaan ze samen met Draft Digital werken aan een marketing setup met een koppeling met een goedwerkend CRM systeem. Volgens Erik Hornung, eigenaar Draft Digital zijn ze verheugd met deze samenwerking: “We willen een langdurende impact hebben op de manier waarop deelnemers zich binden aan Lot of Happiness”

 


Media

Marketing

Economisch