Loyals Group neemt SEO-bureau SmartRanking over

Loyals Group neemt SEO-bureau SmartRanking over

06-12-2022 (10:14) - Bureaus

Met de zesde overname van SEO-bureau SmartRanking zet Loyals Group opnieuw een stap voorwaarts in de groeiambitie. Binnen vijf jaar wil de bureaugroep uitgroeien tot dé aanvoerder in digitale transformatie en merkenbouw in het midden- en grootbedrijf.

Dankzij de 100% overname van het Groningse SmartRanking, bestaat Loyals Group nu uit zes labels (Gravity, Stimmt, Loyals, Huray, PPCRN en SmartRanking). Zes labels die elk hun eigen specialisme hebben maar die elkaar tegelijkertijd organisch aanvullen en versterken. In totaal werken er nu 160 medewerkers.

Marco Groenendijk, COO en Group Director van de Loyals Group: “Door de overname van SmartRanking (17 medewerkers) bestaat de Loyals Group momenteel uit zes sterke labels die elkaar naadloos aanvullen. Samen ondersteunen we bedrijven die een volgende digitale stap willen maken via een integrale aanpak nog beter van dienst kunnen zijn. Dit alles vanuit de gedachte ‘What got you here, won’t get you there.”

Het Groningse SmartRanking (17 medewerkers) is een succesvol SEO (Search Engine Optimization) -bureau dat gespecialiseerd is in online vindbaarheid via de bestaande zoekmachines. Dat Loyals Group juist dit bureau binnenshuis heeft weten te halen, benadrukt de ambitie van de bureaugroep. En hiermee verstevigt het zijn  


Media

Marketing

Economisch