Lynk & Co. kiest na pitch voor pr en influencerbureau Smarts

Lynk & Co. kiest na pitch voor pr en influencerbureau Smarts

06-03-2024 (12:00) - Bureaus

Het cultuur gedreven pr- en creatief bureau Smarts wint het pr- en influencer marketing account van Lynk & Co. voor Nederland en België na een competitieve pitch onder meerdere bureaus. Smarts gaat de missie van het merk om mobiliteit te veranderen in beide markten promoten.

Als onderdeel van het jaarcontract, zal Smarts zorg dragen voor de pr- en influencer marketing activiteiten van Lynk & Co. voor zowel de Nederlandse als de Belgische markt, met als doel het versterken van de merkbekendheid en het stimuleren van de merkoverweging.

Vanuit het recent geopende kantoor in Amsterdam wordt het account van Lynk & Co. aangestuurd door Managing Partner Leanne Scott en Client Partner Maja Volt. Zij werken verder samen met collega's in Nederland en België, die onderdeel zijn van het bureau met meer dan 150 medewerkers in Europa. De overwinning volgt na een competitieve pitch tussen meerdere bureaus in het afgelopen najaar.

Leanne Scott, Managing Partner Smarts Amsterdam: “Het innovatieve, duurzame, en community gedreven karakter  van Lynk & Co. sluit perfect aan bij Smarts. "We kijken ernaar uit met het team nauw samen te werken om de toekomst van mobiliteit te herdefiniëren.”
 


Media

Marketing

Economisch