M2|OC en STROOM samen verder onder leiding van Samantha Catsburg

M2|OC en STROOM samen verder onder leiding van Samantha Catsburg

03-07-2024 (10:29) - Bureaus

Mediabureaus M2|OC en STROOM, beide onderdeel van het Candid platform, gaan verder als één.

Vanaf vandaag gaat het bureau verder onder de naam STROOM: Energie voor groei.

Het nieuwe bureau wordt geleid door Samantha Catsburg (CEO), voorheen Managing Director van STROOM. Zij wordt ondersteund door Chief Client Officer Lars Vink (voorheen Managing Director van M2|OC) en Chief Financial Officer Dennis van der Geer. Samen vormen zij het managementteam van het media- en performancebureau.

Mediacommerce

Het bureau telt in totaal 90 medewerkers met kantoren in Amsterdam en Rotterdam. STROOM richt zich op duurzame groei met mediacommerce. "Klanten hebben steeds meer behoefte aan groeiconsultancy, verantwoorde mediagidsen en zowel kortetermijnverkoop als langetermijnmerkopbouw," zegt Samantha Catsburg. "Het doorbreken van het 'performance plafond' is relevant voor alle merken. Het is een grote eer om dit team van 90 toegewijde collega's te mogen leiden."

Rudiger Wanck, CEO van het Candid platform, voegt toe: "Onze missie is om de complexiteit in de snel veranderende media- en marketingindustrie te verminderen. Door deze bureaus samen te brengen, behouden we onze mediaspecialisatie en combineren we de krachten van twee sterke bureaus. STROOM kan zijn klanten nu nog beter van dienst zijn en behoort qua volume tot de grootste mediabureaus van Nederland."

Het bureau werkt voor zowel nationale als internationale merken zoals ENGIE, Nintendo, DPG, Hero, Omoda, Univé, Amazon Ring, Vakantiediscounter, Maxi-Cosi, Blokker, Delta Fiber, BSH, Dille & Kamille, AFAS software, PwC, Playmobil, Makro en Bike Totaal.

Het van oorsprong Rotterdamse bureau STROOM werd opgericht in 2002. In 2020 vond een reorganisatie plaats en een fusie met De Media Maatschap volgde in 2022. M2Media en Online Company fuseerden in 2023 tot M2|OC. M2Media, opgericht in 2003 in Hilversum, specialiseerde in strategie en mediainvesteringen. Online Company, opgericht in 2006, specialiseerde in performance marketing, e-commerce en digitale kanalen. 

Beeld: managementteam STROOM (links naar rechts): Chief Client Officer Lars Vink, Chief Executive Officer Samantha Catsburg en Chief Financial Officer Dennis van der Geer.


Media

Marketing

Economisch