Marijnke van der Burgh en Christiaan van Dijk nieuwe Managing Directors van ZIGT

Marijnke van der Burgh en Christiaan van Dijk nieuwe Managing Directors van ZIGT

08-05-2024 (09:59) - Bureaus

Full-service-agency ZIGT stelt Marijnke van der Burgh en Christaan van Dijk aan als nieuwe Managing Directors van ZIGT Nederland. Zij zijn vanaf 1 mei toegetreden tot de directie.

Marijnke zal de eindverantwoordelijk zijn voor de businessunit Paid Media. Met een uitgebreide achtergrond in de mediawereld, ervaring als Account Manager bij verschillende media-exploitanten en als Media Director bij ZIGT heeft zij de afgelopen jaren een cruciale rol gespeeld in het succes van het bedrijf.

Marijnke: “ZIGT is een full-service-agency in een snel ontwikkelende markt. Groei voor onze klanten bereiken we door altijd de vraag achter de vraag te stellen. Het is mijn overtuiging dat we naast onze opdrachtgevers staan als media- en marketingconsultants, maar dat we vooral als businessconsultants waarde toevoegen."

Christiaan zal eindverantwoordelijk zijn voor Business Development & Marketing. Met zijn jarenlange ervaring als Business Development Director brengt hij veel kennis en expertise mee naar zijn nieuwe rol. In deze functie zal hij met name focussen op de ontwikkeling van nieuwe kansen in de markt, acquisitie en verdere versterking van ZIGT als innovative brand in het werkveld.

Christiaan: “ZIGT opereert vanuit enorme legacy waar we nu op door bouwen. Business development en marketing zijn beiden uitwaartse manifestaties van ZIGT. Ze gaan hand in hand en versterken elkaar. Ik ben er groot voorstander van om deze twee gebieden in één rol samen te brengen en kijk ernaar uit om hier verdere invulling aan te geven.

 


Media

Marketing

Economisch