Marketingbureau ON. Digital neemt Conversies.nl over

02-06-2023 (10:09) - Bureaus

Marketingbureau ON. Digital uit Groningen neemt zijn stadsgenoot Conversies.nl over. Na de overname blijven beide bedrijven naast elkaar bestaan, maar wordt er wel nauw samengewerkt om gezamenlijk door te groeien. Alle medewerkers van Conversies.nl blijven in dienst.

ON. Digital is vanaf de start in 2017 gegroeid naar ruim 45 medewerkers. Conversies.nl heeft 8 medewerkers, die ook na de overname onder hun eigen bedrijfsnaam blijven werken.

Johan Siefkes, mede-eigenaar van ON. Digital, denkt dat de overname perfect past in de groeistrategie: “We leggen hier altijd de focus op gelukkig personeel en het leveren van kwaliteit. Als het om hoge kwaliteit gaat, heeft Conversies.nl ook een uitstekende reputatie, dus ze passen perfect bij ons”, geeft hij aan.

Bouke Majoor, voormalig eigenaar van Conversies.nl, is blij dat hij het stokje over kan dragen naar ON. Digital. Hij blijft overigens gewoon actief binnen de organisatie. “ON. neemt weliswaar het roer over, maar we kunnen dezelfde koers blijven varen. De mensen van ON. Digital weten als geen ander hoe ze een bedrijf op een verantwoorde manier kunnen laten groeien, dus er ligt een stabiele basis voor de toekomst”, geeft Majoor aan.
 


Media

Marketing

Economisch