Merkle is officieel partner van RefugeeForce

02-09-2022 (09:00) - Bureaus

 

RefugeeForce heeft als missie om een meer diverse en inclusieve werkomgeving te creëren waar kansen gelijk zijn voor iedereen. Ze ondersteunen nieuwkomers hun carrière te starten binnen het Salesforce-ecosysteem. Merkle ziet ook het talent van deze groep en het belang om iedereen gelijke kansen te geven. Daarom is Merkle Recruitment Partner van RefugeeForce geworden.
 
RefugeeForce is een onafhankelijke aanbieder van Salesforce-training en maken sinds 2018 deel uit van Salesforce's Talent Alliance. Via hun initiatieven voor vrijwilligerswerk door werknemers biedt Salesforce mentoren aan voor het programma. Het programma biedt gratis training aan nieuwkomers die een nieuw leven proberen op te bouwen. Merkle werkt samen met de organisatie door hoogopgeleide nieuwkomers financieel te ondersteunen en nieuw talent aan te nemen.
 
RefugeeForce leidt nieuwkomers op en helpt hen hun Salesforce-carrière te starten via gepersonaliseerde programma's, met 1-op-1 mentorschap, jobcoaching en netwerkuitbreiding. De stichting wil de perceptie van organisaties en het publiek veranderen over de ervaring en vaardigheden die voormalige vluchtelingen meebrengen bij het opbouwen van een nieuw leven. Samen zullen RefugeeForce en Merkle kansen creëren voor nieuwkomers uit onder andere Oekraine, Syrie, Afghanistan, Jemenen Eritrea. 

Media

Marketing

Economisch