Merkle Nederland benoemt Tui Six tot Managing Director

Merkle Nederland benoemt Tui Six tot Managing Director

09-09-2024 (17:39) - Bureaus

Merkle Nederland heeft Tui Six is aangesteld als de nieuwe Managing Director. Als Managing Director is Tui eindverantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen van Merkle Nederland. “Samen kunnen we mooie dingen neerzetten voor onze klanten” zegt Tui. “Als Managing Director heb je de mogelijkheid om richting te geven aan een groter team en samen het verschil te maken.”

Tui begon haar carrière in 2008 met een sterke focus op digital, business en marketing. Ze startte aan de bureauzijde bij Indivirtual en Dept, werkte daarna bij meerdere bedrijven in B2B commerce en Finance, en sinds 2021 is ze weer terug aan de bureauzijde via Accenture Song.

Bij Merkle zal Tui zich focussen op het maken van impact voor eindgebruikers en het Merkle team zo goed mogelijk in staat stellen om het verschil te maken voor hun klanten. “Ik krijg energie van het versimpelen en relevanter maken van digitale dienstverlening en producten waardoor je mensen beter kunt bereiken,” legt Tui uit. “Dit is altijd de kern van mijn werk geweest, zowel aan bureau- als klantzijde.”

Rol en verantwoordelijkheden

Mark van Dijk, CEO van dentsu Benelux: “De integratie van Merkle binnen dentsu stelt ons in staat om nog meer waarde te creëren voor onze klanten door middel van innovatieve en geïntegreerde oplossingen. En zij is de juiste persoon om dit te leiden. Tui brengt ook een enorme energie en een inspirerende persoonlijkheid mee, wat haar de ideale keuze maakt.”

 


Media

Marketing

Economisch