Moco Museum en Bud promoten kunstenaars

25-03-2021 (10:27) - Marketing

Het Moco Museum en biermerk Bud openen een pop-up museum galerie in de Albert Heijn op de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam ter ere van de introductie van het nieuwe Bud krat. Voor dit nieuwe krat werd door vijf gerenommeerde Nederlandse artiesten een unieke ‘crate cover’ gemaakt, die tijdens de opening werd gesigneerd en ingelijst.
 
De verschillende ‘crate covers’ zijn gemaakt door kunstenaars uit vier grote steden in Nederland: de Amsterdamse Careaux en Studio Irma, Rotterdamse Levi Jacobs, Haagse Trobbies en Utrechtse We Are Out Of Office. Deze kunstenaars zijn geselecteerd in samenwerking met het Moco Museum.

Bud heeft het doel om mensen te inspireren, groots te laten denken en hun ambities na te streven. Kim Logchies, Directeur bij Moco Museum: “De mooie samenwerking zorgt ervoor dat deze verschillende kunstenaars een podium krijgen en daarbij het welverdiende publiek om hun werk te laten zien, op een hele andere manier dan zij gewend zijn. Zo ook Studio Irma, die exposeert in het Moco Museum.’’

 


Bureaus

Media

Economisch