Modern Minds neemt webdevelopment bureau Klik & Steen over

23-01-2023 (17:08) - Bureaus

Webdevelopment bureau Klik & Steen is per 1 januari 2023 overgenomen door Modern Minds. Zowel Klik & Steen als Modern Minds zijn experts op het gebied van e-commerce en webdevelopment. 

Het nieuwe Modern Minds bestaat nu onder meer uit specialisten in Magento, WordPress, WooCommerce en Shopware. Modern Minds biedt fullservice e-commerce en webdevelopment diensten, in combinatie met UX, marketplaces en conversie optimalisatie. Als zusterbedrijf van Wind Mee online marketing en Zuiver Media biedt Modern Minds extra waarde en oplossingen voor de volledige klantreis.

Erik Lambrechts en Francesco Rametta, oprichters van Klik & Steen, blijven nauw betrokken bij Modern Minds en daarmee Zuiver Group. Zuiver Group, de holding boven Modern Minds, Wind Mee en Zuiver Media, is met de overname van Klik & Steen een nog serieuzere speler binnen het netwerk van development-, marketing- en mediabureaus.

“Met deze uitbreiding ontstaat niet alleen een verbinding van specialisten in e-commerce en webdevelopment, maar door de samenwerking met Wind Mee en Zuiver Media ook een verbinding van specialisten in online marketing en allround media”, aldus Sabine de Vos, e- commerce manager bij Modern Minds. En dit alles vanuit één locatie, aan de Fairoaksbaan in Rotterdam Zestienhoven, waar meer dan 60 experts dagelijks het verschil maken.
 


Media

Marketing

Economisch