Molecule groeit met grote merken Blokker, MyHenry en Artsen zonder Grenzen

Molecule groeit met grote merken Blokker, MyHenry en Artsen zonder Grenzen

13-03-2024 (15:51) - Bureaus

Molecule Social breidt hun klantenportfolio uit met grote merken zoals Blokker, MyHenry en Artsen zonder Grenzen. Het bureau is gespecialiseerd in marketing via TikTok en gaat voor deze merken aan de slag met de creatieve invulling van de verschillende TikTok-kanalen.

Als marketing bedrijf, gespecialiseerd in TikTok-marketing, vindt Molecule Social het belangrijk om altijd in beweging te blijven. Dit hopen ze te bereiken voor nieuwe klanten die bij hen aansluiten. Robert Tammens, oprichter van Molecule is blij dat merken bewust worden van ‘brand awareness’: “Ik ben blij te zien dat steeds meer merken het belang en de mogelijkheden van de inzet van TikTok binnen de totale social media strategie zien."

Ook de nieuwe klanten zijn blij met deze samenwerking. Ze hopen dat ze met deze samenwerking een nieuwe doelgroep bereiken op een creatieve manier. “Wij kijken er bij Blokker vooral naar uit om ons merk op een creatieve manier onder de aandacht te brengen van onze doelgroep, die meer en meer op accounts als TikTok te vinden is”, aldus Inge Putker, Social Media Manager bij Blokker.

 


Media

Marketing

Economisch