Morres & Company en webmix bundelen krachten

Morres & Company en webmix bundelen krachten

01-11-2022 (09:40) - Bureaus

Morres & Company en webmix gaan een strategisch partnership aan. Als onderdeel daarvan draagt het full-service marketingbureau het technisch beheer en het onderhoud van de websites in fases over aan webmix. 

Morres & Company wil klanten voorzien in alle behoeften op marketinggebied. En de technische integratie van systemen voor online marketingactiviteiten wordt steeds belangrijker om marketingdoelstellingen te behalen. Webmix is een jonge club professionals die door een mix van techniek en creativiteit, die Morres & Company kan ondersteunen in de technische kant van marketing. Voorbeelden van deze werkzaamheden zijn UX/UI design, de bouw van campagnepagina’s of websites met minder complexe back-end en het optimaliseren van bestaande websites vanuit marketingoogpunt.

Twee nieuwe studio's

Paul Denis, oprichter en directeur van Morres & Company: “Wij geloven dat organisaties die focussen op hun eigen sterke punten, meer impact maken voor hun klanten. Wij kiezen dus heel bewust voor deze samenwerking.” Denis stelt dat de bundeling van expertise met webmix beide bedrijven en hun opdrachtgevers ten goede komt. Morres & Company bereidt zich daarme voor op de groei die het marketingbureau in 2023 verwacht te realiseren. “We overwegen ook komend jaar weer twee nieuwe studio’s te openen”.


Media

Marketing

Economisch