Mourik kiest Counter Content

Mourik kiest Counter Content

12-09-2022 (12:03) - Bureaus

Mourik, dienstverlener op het gebied van infrastructuur, industriële diensten, utiliteitsbouw en catalyst handling, kiest na een uitgebreide pitch voor Counter Content als vaste partner op het gebied van PR, storytelling en content.
 
Mourik is met meer dan 2.000 medewerkers een van de grootste en met zijn bijna 90 jaar een van de oudste familiebedrijven van Nederland. Het bedrijf wil met structurele innovatie toegevoegde waarde leveren en voorop lopen in de branche. Thema’s als duurzaamheid, maar ook water, energie en mobiliteit zijn hierin leidend. De ambitie om voorop te blijven lopen in deze ontwikkelingen is vastgelegd in een strategisch plan. Counter Content gaat hierbij ondersteunen in de communicatie, zowel intern als extern, voor zowel de Nederlandse als Belgische markt.
 
Frans Spekking, manager marketing en communicatie, van Mourik: “Wij zijn een internationale speler met grote ambities. In de wereld van infra spelen wij een leidende rol in de transitie naar CO2-neutraal werken. Bij Mourik Industry is logischerwijs de energietransitie een groot thema. En Mourik in België zet bijvoorbeeld stevig in op verduurzaming van de gebouwde utiliteitssector. Daar mogen we best wat meer over vertellen. De expertise van Counter Content helpt ons bij de profilering op onze strategische pijlers zoals innovatie en duurzaamheid, onze naamsbekendheid te vergroten en om onze communicatie naar een hoger plan te tillen. We kijken uit naar een langdurige samenwerking.”
 

Media

Marketing

Economisch