Nieuw bureau &Gagement aan de slag voor RacingNews365

Nieuw bureau &Gagement aan de slag voor RacingNews365

10-08-2022 (11:30) - Bureaus

Het raceplatform RacingNews365, circa 35 miljoen pageviews en 4 miljoen unieke bezoekers per maand, gaat samenwerken met positionerings- en marketingbureau &Gagement aan een vernieuwde positionering.

Ruud Dimmers, CEO, speelde handig in op de toenemende populariteit van Formule 1 in Nederland dankzij Max Verstappen. “Waar we eerst nog heel erg profijt hadden van het ‘oranjegevoel’ rondom Max Verstappen, merken we nu dat het complete pakket en de inhoudelijke kant van onze content meer en meer gewaardeerd wordt. En ja, we blijven natuurlijk als online platform razendsnel.”
 

Engelstalige variant

Een zowel logische als ambitieuze volgende stap was om naast de Nederlandse RacingNews365 ook een Engelstalige internationale variant te ontwikkelen. “Die staat nu”, vertelt Dimmers. “Maar we zoeken nog een vliegwiel om ook in andere landen terrein te kunnen winnen. Mede om die reden zijn we met &Gagement gaan praten.”
 
Mart Roumen, oprichter van het jonge &Gagement: “Wat je nodig hebt om écht onderscheidend te kunnen zijn in een nieuwe markt, is dat je een ijzersterk verhaal hebt; dat je positionering klopt en dat je in staat bent om dat verhaal steeds weer opnieuw impactvol uit te dragen. We merken bij &Gagement dat veel partijen daar tegenaan lopen, terwijl het zoveel problemen in de executie in één klap oplost. Ruud Dimmers is één van de mensen die dit gelijk al onderschrijft en daarom vinden we het extra leuk om dit samen met hen op te pakken.”

De doelstelling van de internationale stap van het Nederlandse raceplatform is volgens Dimmers duidelijk: “We willen ook wereldwijd binnen drie jaar uitgroeien tot een van de marktleiders, onder meer in de UK. Net als in de Formule 1, gaat ook bij ons de ontwikkeling razendsnel. We geloven in de kracht van ons platform en onze bewezen succesformule.” 

Media

Marketing

Economisch